Personal

Personalen på Torsby Ridklubb

Vi är ett gott gäng som arbetar här på ridskolan!

Vi vill alla att du som är elev hos oss ska trivas och känna att du har roligt och utvecklas i ditt ridande och i din hästkunskap. Vi har ofta praktikanter som är hos oss på ridskolan för kortare eller längre tid, ibland kan du också träffa på en vikarie i stallet när någon av vår ordinarie personal inte är på plats.

Vår personal

Namn

Befattning

Amanda Berglund

Verksamhetsansvarig, instruktör

Lisa Skoog

Instruktör

Karolin Olsson

Hästskötare

Jessica Dahlman

Hästskötare

Amanda Berglund

Ridinstruktör
Verksamhetsansvarig

Amanda arbetar här som ridinstruktör på måndagar, tisdagar och torsdagar. Hon är även den som har verksamhetsansvar på ridskolan. Amanda har studerat på Lillerudsgymnasiet och har tidigare varit stallelev här på klubben. Den egna hästen Smokey finns även uppstallad här i stallet.

Lisa Skoog

Ridinstruktör

Lisa arbetar här som ridinstruktör onsdagar och fredagar. Hon är utbildad hippolog och Svensk ridlärare level 2. Under utbildningen tränade Lisa för bland annat Kyra Kyrklund, Jens Fredricson, Lotta Björe och Pether Markne och har även tävlat 130 hoppning och MSV dressyr.

Karolin Haglund

Stallpersonal

“Karro” arbetar här som stallpersonal och henne kan du träffa i stallet på dagtid måndag-fredag. Karro har ett starkt hästintresse sedan barnsben och rider idag dressyr på hobbynivå med sina två hästar.

Jessica Dahlman

Stallpersonal

Jessica arbetar här som stallpersonal och henne kan du träffa i stallet på dagtid under varierande veckodagar. Jessica har hållit på med hästar så länge hon kan minnas och har en gedigen kunskap om allt som rör hästar och stall.

Stefan

Vaktmästare

Stefan jobbar hos oss måndagar, onsdagar och fredagar. Han är vår vaktmästare och gör allt från att köra spån och sanda när det är halt, till att hämta posten och ta in hästarna. Stefan har varit på Torsby Ridklubb under lång tid, säkert 20 år!