Personal

Personalen på Torsby Ridklubb

Vi är ett gott gäng som arbetar här på ridskolan!

Vi vill alla att du som är elev hos oss ska trivas och känna att du har roligt och utvecklas i ditt ridande och i din hästkunskap.

Vi har ofta praktikanter som är hos oss på ridskolan för kortare eller längre tid.

Vår personal

Namn

Befattning

Amanda Berglund

Verksamhetsansvarig, instruktör

Moa Andersson

Instruktör

Karolin Olsson

Hästskötare

Jessica Dahlman

Hästskötare

Amanda Berglund

Ridinstruktör
Verksamhetsansvarig

Amanda arbetar här som ridinstruktör på måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar och lördagar. Hon är även den som har verksamhetsansvar på ridskolan. Amanda har studerat på Lillerudsgymnasiet och har tidigare varit stallelev här på klubben. Den egna hästen Smokey finns även uppstallad här i stallet.

Moa Andersson

Ridinstruktör

Moa arbetar här som ridinstruktör på fredagar. Moa har hängt här på ridskolan sen barnsben och varit engagerad inom ridsporten i många år.

Karolin Haglund

Stallpersonal

“Karro” arbetar här som stallpersonal och henne kan du träffa i stallet på dagtid måndag-fredag. Karro har ett starkt hästintresse sedan barnsben och rider idag dressyr på hobbynivå med sina två hästar.

Jessica Dahlman

Stallpersonal

Jessica arbetar här som stallpersonal och henne kan du träffa i stallet på dagtid under varierande veckodagar. Jessica har hållit på med hästar så länge hon kan minnas och har en gedigen kunskap om allt som rör hästar och stall.

Stefan

Vaktmästare

Stefan jobbar hos oss måndagar, onsdagar och fredagar. Han är vår vaktmästare och gör allt från att köra spån och sanda när det är halt, till att hämta posten och ta in hästarna. Stefan har varit på Torsby Ridklubb under lång tid, säkert 20 år!