Personal

Personalen på Torsby Ridklubb

Vi är ett gott gäng som arbetar här på ridskolan!

Vi vill alla att du som är elev hos oss ska trivas och känna att du har roligt och utvecklas i ditt ridande och i din hästkunskap.

Vi har ofta praktikanter som är hos oss på ridskolan för kortare eller längre tid.

Vår personal

Namn

Befattning

Nora Nilsson

Verksamhetsansvarig, instruktör

Rasa Kalvane

Instruktör

Maja Björklund

Instruktör

Amanda Berglund

Instruktör

Karolin Olsson

Hästskötare

Nora Nilsson

Ridinstruktör
Verksamhetsansvarig

Nora arbetar här som ridinstruktör på måndagar och onsdagar. Nora är även den som har verksamhetsansvar på ridskolan. Hon är en rutinerad hoppryttare som har tävlat på hög nivå med både ponny och storhäst.

Rasa Kalvane

Ridinstruktör

Rasa arbetar här som ridinstruktör på tisdagar och torsdagar och har även ansvar för arrangemang på klubben. Du kan träffa Rasa i stallet måndagar-fredagar. Man skulle kunna säga att Rasa är uppväxt här på ridskolan, hon har ridit och varit engagerad inom ridsporten i många år.

Maja Björklund

Ridinstruktör

Maja arbetar här på fredagar som ridinstruktör för våra yngre elever. Hon har ridit på klubben i många år och har dessutom varit stallelev tidigare.

Amanda Berglund

Ridinstruktör

Amanda arbetar här på lördagar som ridinstruktör för våra yngre elever. Hon har tidigare varit stallelev och haft egen häst här på klubben. Numera läser Amanda på Lillerudsgymnasiet med inriktning häst.

Karolin Haglund

Stallpersonal

“Karro” arbetar här som stallpersonal och henne kan du träffa i stallet på dagtid måndag-fredag. Karro har ett starkt hästintresse sedan barnsben och rider idag dressyr på hobbynivå med sina två hästar.

Stefan

Vaktmästare

Stefan jobbar hos oss måndagar, onsdagar och fredagar. Han är vår vaktmästare och gör allt från att köra spån och sanda när det är halt, till att hämta posten och ta in hästarna. Stefan har varit på Torsby Ridklubb under lång tid, säkert 20 år!