Jobba hos oss

Välkommen till oss!

Här annonseras lediga tjänster ut. Vi har också ett återkommande behov av vikarier, så tveka inte att kontakta oss om du är den vi söker!

Om oss

Torsby Ridklubb har funnits sedan 1970 och är en ridskola som själv äger och driver sin anläggning. Ridskolan finns i norra Värmland, 10 mil norr om Karlstad och har cirka 200 medlemmar. Vi bedriver verksamhet i stort sett året runt. Vi har ett relativt nybyggt isolerat ridhus, 20 x 48 meter, två utebanor och fina ridvägar i omgivningarna. På anläggningen finns plats för 20 hästar.

Om Torsby

I Torsby finns fantastisk natur. Du kan åka skidor året runt, antingen i världens längsta skidtunnel eller på natursnö på någon av de många anläggningarna i kommunen. Här finns både sjukhus och badhus, tåg och flyg (två avgångar per dag till Arlanda). Läs mer på: www.torsby.se.

Kontakt: styrelsen@torsbyridklubb.se

Torsby Ridklubb söker ridinstruktör

Nu söker vi en instruktör till vårt team. Är du den vi söker?

Sista ansökningsdag är 11 juni 2023

Dina kvalifikationer

Du är ansvarstagande, engagerad och professionell i din yrkesutövning. Du ska förespråka en god hästhållning och ta hand om våra besökare på ett positivt och proffsigt sätt. Du är en duktig pedagog och kan stimulera dina elever att utveckla sitt ridande och sina teoretiska kunskaper utifrån sin nivå.

Du har utvecklande förhållningssätt, det vill säga att du ser det som självklart att utveckla verksamheten, förnya, förbättra, effektivisera och uppmärksamma sådant som kan göras bättre. Du vill driva ridskolan framåt tillsammans med styrelse, personal och medlemmar.

Du gillar ordning och reda, och har förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Du behöver kunna arbeta självständigt men också kunna jobba bra tillsammans i grupp och vara beredd att hugga i där det behövs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Ridundervisning på olika nivåer
  • Aktivitetsansvar, dvs att planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman löpande
  • Stalltjänst, såsom mockning, fodring, in- och utsläpp, vård av utrustning och ansvar för hästarnas välbefinnande
  • Skötsel av anläggningen 
  • Visst administrativt arbete

Detaljer

Utbildning

SRL 1 eller motsvarande kompetens.

Körkort

B men gärna BE eller B96. Bil med drag är meriterande. 

Anställning

Tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Tjänsten är på 80-100%. Den innefattar arbete på dagtid, kvällstid och ibland helger.

Lön

Månadslön, individuell lön, ange löneanspråk.

Tillträde

1 augusti 2023 eller enligt överenskommelse. 

Möjlighet att ta med egen häst finns.

Ansökan

Skriftlig ansökan med referenser skickas via e-post till styrelsen@torsbyridklubb.se.

Sista ansökningsdag är 11 juni 2023

Vi kallar till intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas under pågående rekryteringsprocess.Vänta därför inte tills sista dagen med din ansökan.

Vill du veta mer, hör gärna av dig!

Frida Johansson telefon 070-604 59 88
E-post styrelsen@torsbyridklubb.se

Välkommen med din ansökan!