Välkommen till oss!

Här annonseras lediga tjänster ut. Vi har också ett återkommande behov av vikarier, så tveka inte att kontakta oss om du är den vi söker!

Om oss

Torsby Ridklubb har funnits sedan 1970 och är en ridskola som själv äger och driver sin anläggning. Ridskolan finns i norra Värmland, 10 mil norr om Karlstad och har cirka 200 medlemmar. Vi bedriver verksamhet i stort sett året runt. Vi har ett relativt nybyggt isolerat ridhus, 20 x 48 meter, två utebanor och fina ridvägar i omgivningarna. På anläggningen finns plats för 20 hästar.

Om Torsby

I Torsby finns fantastisk natur. Du kan åka skidor året runt, antingen i världens längsta skidtunnel eller på natursnö på någon av de många anläggningarna i kommunen. Här finns både sjukhus och badhus, tåg och flyg (två avgångar per dag till Arlanda). Läs mer på: www.torsby.se.

Kontakt: styrelsen@torsbyridklubb.se

Torsby Ridklubb söker häst-/stallpersonal

Vi söker en hästskötare/stallpersonal till vårt team.
Är du den vi söker?

Sista ansökningsdag är 16 juli 2023

Dina kvalifikationer

Du är ansvarstagande, engagerad och professionell i din yrkesutövning. Du ska förespråka en god hästhållning och ta hand om våra besökare på ett positivt och proffsigt sätt.

Du har utvecklande förhållningssätt, det vill säga att du ser det som självklart att utveckla verksamheten, förnya, förbättra, effektivisera och uppmärksamma sådant som kan göras bättre. Du vill driva ridskolan framåt tillsammans med styrelse, personal och medlemmar.

Du gillar ordning och reda, och har förmåga att kunna prioritera ditt arbete. Du behöver kunna arbeta självständigt men också kunna jobba bra tillsammans i grupp, handleda och vara beredd att hugga i där det behövs.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Hästskötsel
  • Utbildning av hästar
  • Handledning
  • Stalltjänst, såsom mockning, fodring, in- och utsläpp, vård av utrustning m.m.
  • Skötsel av anläggningen
  • Köra

Hästskötarutbildning är meriterande.

Körkort

B men gärna BE eller B96. Bil med drag är meriterande och kan behöva användas i tjänsten.

Anställning

Vikariat HT-23 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på 50 % men med möjlighet till mer. Den innefattar arbete på dagtid.

Lön

Timlön enligt gällande avtal.

I slutet av augusti 2023.

Möjlighet att ta med egen häst finns.

Ansökan

Skriftlig ansökan med referenser skickas via e-post till styrelsen@torsbyridklubb.se.

Sista ansökningsdag är 16 juli 2023

Vi kallar till intervjuer löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas under pågående rekryteringsprocess.Vänta därför inte tills sista dagen med din ansökan.

Vill du veta mer, hör gärna av dig!

Frida Johansson telefon 070-604 59 88
E-post styrelsen@torsbyridklubb.se

Välkommen med din ansökan!